Zonnebloem

14. Zonnebloem remedie

Zonnebloem zegt: “Besef dat er genoeg is voor iedereen.”

Als je naar de zonnebloemen in de tuin kijkt, zie je dat de bloemen met de zon meedraaien. De hele dag staan de bloemen gericht naar de zon.

Zonnebloem verbindt je met de kracht van de zon, ze geeft zonnekracht. Zonnebloem begeleidt je met een heldere straal zonlicht. Zonnebloem lost van alles op met haar warme zonnestralen. Zonnebloem zorgt dat je je met de zon kan verbinden ook als je de zon zelf even niet ziet. De zon schijnt altijd.
Zonnebloem geeft een lichtje in een moeilijke tijd.

Zonnebloem zorgt dat je je niet meer druk maakt om onbenulligheden en laat je recht door zee gaan. Het maakt alles helder en duidelijk, waardoor afleidingen verdwijnen. Zonnebloem laat je (weer) lachen als een kind, onbezorgd en vrolijk.

Zonnebloem geeft daadkracht en werkt op de zonnevlecht (3e chakra). De zonnevlecht is het gebied waar op energetisch niveau emoties en indrukken binnen komen. De zonnebloem is hierdoor ondersteunend om alle prikkels en informatie die energetisch binnen komen beter te kunnen verwerken. Als je iemand bent die snel overprikkeld is, ondersteunt zonnebloem je de prikkels beter te verwerken of los te laten.

De zonnebloemremedie is verbonden met aartsengel Jophiel. Jophiel heeft een stralende aanwezigheid en helpt met opruimen. Opruimen zorgt ervoor dat je blik weer positiever wordt, waardoor je het mooie om je heen beter kan zien.

Als je bewust wordt dat er genoeg is voor iedereen, verdwijnen angsten voor tekortkoming of om een ander tekort te doen.

Leg de zonnebloemremedie maar eens op je zonnevlecht en voel wat de remedie met je doet.

Affirmatie: Ik straal krachtig.