Over het voedselbos

Over voedselbosgroenehart (in aanleg)

Dit wordt niet zomaar een voedselbos, het wordt een voedselbos voor alles en iedereen. Zo zal wat hier gaat groeien nuttig zijn voor mens en dier. Een plek waar oneindig veel verschillende bomen, planten en kruiden zullen groeien. Zolang er ruimte is zijn veel soorten bomen en struiken welkom. Het hoeft dus niet altijd eetbaar te zijn voor ons mensen. Iedere boom, struik of plant is wel goed voor iets of iemand.

Wij willen deze plek graag delen met de natuur, waar wij als mensen gewoon bij horen, dat wordt zo af en toe nog even vergeten. Wij hopen dat deze plek meedraagt aan het weer verbinden en samenwerken van alles wat er is.

Op verschillende wijze zijn er al veel bomen, struiken, planten en zaden deze kant op gekomen, dat waarderen wij enorm en wij zijn heel blij dat voedselbosgroenehart daardoor zijn vorm krijgt.

Elke vrijdagmiddag van maart t/m oktober van 14.00 – 17.00 uur zal één of meer van ons vier aanwezig zijn in het voedselbos aan Burgemeester den Hollanderweg 18 in Hazerswoude Dorp om plannen te gaan verwezenlijken. Voor wie nieuwsgierig geworden is naar deze plek, kom gerust kijken en/of meehelpen, dan maken we er met elkaar iets moois van.