Retourneren

Retourneren

Wij hopen dat je blij bent met je bestelling. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je jouw (volledige) bestelling binnen 30 dagen retourneren. Stuur hiervoor een mail naar info@voedselbosgroenehart.nl met het bestelnummer en het product of meerdere producten die je wilt retourneren. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Wanneer wij het product in de originele verpakking en onbeschadigd retour hebben ontvangen, storten wij het bedrag van het product of jouw bestelling terug op je bankrekening.

Retourtermijn

Als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retour, moet het artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Terugbetaling

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen we een e-mail om te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

Als u het geretourneerde product is goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt het aankoopbedrag binnen een aantal dagen op je betaalrekening gestort.

Te late terugbetaling

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening. Neem dan contact op met je bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als je dit hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact op via info@voedselbosgroenehart.nl.

Uitverkoop

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Artikelen in de uitverkoop kunnen niet worden geretourneerd.

Omruilen

We vervangen alleen artikelen als ze defect of beschadigd zijn. Als je een beschadigd artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail naar info@voedselbosgroenehart.nl. Stuur het product naar: Hobbemastraat 26, 2391 XD Hazerswoude Dorp. Zodra wij het beschadigde artikel hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging. De tijd die nodig is voordat je een geruild product ontvangt kan variëren.

Verzending van een retour

Om je product te retourneren, dien je het product te sturen naar: Hobbemastraat 26, 2391 XD Hazerswoude Dorp.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van het artikel. De verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.

Hulp nodig?

Neem contact op via info@voedselbosgroenehart.nl voor vragen over retourzendingen en terugbetalingen.