Vergeet-mij-nietje

 

9. Vergeet-mij-nietje remedie

Vergeet-mij-nietje zegt: “Vergeet jezelf niet!

Het blauw van het vergeet-mij-nietje laat zien dat de plant gerelateerd is aan het keelchakra, het uiten en de creativiteit. Het gele hartje van het bloemetje heeft als kwaliteit: reinigen en ontgiften. Deze kleuren combinatie laat je uiten om jezelf emotioneel te reinigen en ontgiften.

Als je dingen of mensen bent vergeten, betekent het eigenlijk dat je stukjes van jezelf vergeet. Probeer die stukjes weer te her-inneren, want ze horen er bij, ook al zijn ze niet altijd even leuk. Geef het rustig de tijd, sta er voor open. Dan komen ze vanzelf boven drijven. Aanvaard ze en omarm ze. Het kan moeilijk zijn, maar houd vol. Je krijgt er zoveel voor terug.

Het vergeet-mij-nietje laat je weten dat je erbij hoort. Niet één deel, maar helemaal precies zoals je bent. Ze zorgt dat je alle delen van jezelf gaat accepteren. Ook de delen die je niet zo leuk vindt. Door het Vergeet-mij-nietje ga je jezelf steeds leuker vinden net als de mensen die op je pad komen. Door gebruik te maken van de remedie van het vergeet-me-nietje voel je je gezien en gehoord.

Het vergeet-mij-nietje zorgt ervoor dat je aandacht krijgt voor wat echt belangrijk is. Wat prioriteit heeft, komt vanzelf op de voorgrond. Er zal een helder licht schijnen op diegene of datgene wie/wat jouw aandacht nodig heeft.
Het vergeet-mij-nietje helpt je om de leiding te nemen over je eigen leven.

Aartsengel Gabriël is verbonden met het vergeet-mij-nietje. Aartsengel Gabriël brengt voornamelijk duidelijkheid, inspiratie en kracht in je leven.

Vergeet-mij-nietje laat je denken aan alles wat telt en laat je vrij ademen.
De uitnodiging aan jou om vandaag de tijd te nemen om (minimaal) 5 minuten bewust en rustig jouw ademhaling waar te nemen, zodat je tot rust komt om te voelen welke boodschappen er via jouw lichaam tot uiting komen.


Affirmatie: Ik weet wie ik ben.