Veiligheid

VERBENA+GOUDSBLOEM+KLAPROOS

Lavendel, goudsbloem, klaproos zeggen: “Voel je veilig.”

De remedie “veiligheid” is een combinatie van verbena, goudsbloem en klaproos. Ze laat je op een krachtige, waardige en begripvolle manier je grenzen aangeven. Deze remedie is helend als je te veel over je eigen grenzen bent gegaan. Zodra je niet meer over je eigen grenzen gaat, zal een ander dat ook niet meer doen. Je kan je weer veilig voelen in en bij jezelf.

Deze combinatie van bloemen laat je weer zacht en liefdevol kijken naar jezelf en naar de ander. Begrip voor de ander zal voelbaar zijn, omdat je jezelf tot het diepste van je wezen zal begrijpen. Je zal in de ander jezelf zien. Nu hoef je niet meer angstig of boos te zijn.

Het rood van de klaproos helpt je om goed te aarden. Als je goed geaard bent, blijf je goed bij jezelf. Het oranje van de goudsbloem symboliseert de samenhang met relaties. De kleur oranje helpt je om de omgang met de mensen om je heen te harmoniseren. De kleur paars van de verbena symboliseert het lijntje met de wijsheid van boven. Vertrouw erop dat er altijd steun is.

Affirmatie: Ik ben veilig.