Harmonie

MADELIEFJE+ROOS+GOUDSBLOEM+VERGEET-Mij-NIETJE

11. Harmonie remedie

Madeliefje, goudsbloem, roos, vergeet-mij-nietje zeggen:

 “Leef in harmonie!”

Deze remedie laat je gelijkwaardig voelen. Niemand is meer of minder dan een ander. Je bent een kind van het heelal, gelijk aan de bomen de sterren en de bloemen.
Deze bloesemremedie laat je dicht bij jezelf blijven en zorgt dat je jezelf niet verliest en is helpend in moeilijke situaties om bij jezelf te blijven. De Harmonie remedie zorgt dat je niet terug valt in oude beperkende patronen.

Deze combinatie van 4 bloemen laat deuren opengaan en geeft toegang tot heel veel aardse en hemelse informatie, waardoor er waardevolle inzichten kunnen ontstaan.

Deze krachtige remedie laat je inzien dat samenwerken de sleutel is tot een mooier leven en een mooiere wereld.

De Harmonie remedie laat je alle facetten van jezelf kennen en laat je verbazen hoe mooi en krachtig jijzelf en alle wezens op aarde zijn.

Deze 4 bloemen bij elkaar symboliseren het vieren van de liefde, alsof de bloemen in een kring met elkaar feestelijk dansen en genieten.

Wat betekent harmonie voor jou? Hoe ziet een leven in harmonie er voor jou uit? Visualiseer dit zo duidelijk mogelijk voor jezelf, alsof je het voor je ziet, hoort, ruikt, proeft en voelt.

Affirmatie: Ik leef in harmonie.