Stinkende gouwe

15. Stinkende gouwe remedie

Stinkende gouwe zegt: “Je bent uniek.”

Opvallend aan de stinkende gouwe als plant is het gele melksap. Stinkende gouwe is helpend voor de lever en de ogen.

Verbindt je aan de stinkende gouwe en weet dat je heel bijzonder bent. Leer jezelf zo goed mogelijk kennen dan straal je dat uit en komen vanzelf de mensen en gebeurtenissen waar je je goed bij voelt, op je pad. Stinkende gouwe helpt je als je nog steeds zoekt naar iemand die hetzelfde is als jij. Word maar wakker en weet dat je uniek bent en ieder die je ziet, is dat ook. Dat maakt het leven zo leuk. Je bent precies goed zoals je bent en je zal snel inzien dat iedereen dat is.

Stinkende gouwe kan je laten zien wat je talenten zijn en waar je ze voor kan gebruiken. Nu kan je ze in gaan zetten voor je ware doel waarvoor je op aarde gekomen bent. Je hoeft mensen niet te overtuigen van jouw mening. Iedereen mag zijn zoals hij is en daar van genieten. Het hoeft niet zo krampachtig of geforceerd. Ga genieten en lach.

Stinkende gouwe zorgt dat je weer kan vertrouwen op je gevoel. Zonder te twijfelen weet je, dat wat je doet het goede is. Schuld en schaamte vallen weg. Er valt een last van je schouders. Je komt los van wat je tegenhield. Iedereen is vrij om te doen en te laten waar hij of zij zich goed bij voelt.

Stinkende gouwe helpt goed als je uit je centrum gehaald wordt door gedachten als: “Wat zullen anderen er van denken/vinden?” Als je het belangrijk vindt wat een ander denkt, kan je jezelf niet goed ontplooien.

Stinkende gouwe helpt om jezelf te accepteren zoals je bent.

Affirmatie: Ik ben uniek.