Madeliefje

 

Madeliefje

Het madeliefje zegt: “Wees lief voor jezelf!”

Madeliefjes zijn net kleine zonnetjes op steeltjes. Ze brengen tederheid en kracht samen. Moeder aarde geeft via madeliefjes een continue impuls van tederheid, schoonheid, weerbaarheid en liefde. Heb jij al wel eens een (vers) madeliefje geproefd?

Tijdens het maakproces van de remedie van het madeliefje, dreven de madeliefjes naar de rand van de ronde schaal en vormden zo een cirkel. Dit staat symbool voor de kracht voor verbinding en de roep om samenwerking.

De madeliefjes remedie is gemaakt op eerste Pinksterdag. Pinksteren vertelt je om te doen en te praten over waar je voor staat. Dat is ook de boodschap van het madeliefje.

Het madeliefje zegt: “Ik ga pas open als er genoeg licht om mij heen is. Als ik open ben, zie je de zon in mij. Met mijn zon kan ik iedereen licht geven.” De remedie geeft vrolijkheid, kracht, werkt verhelderend en verbindend. Denk maar eens aan de kransjes die kinderen van madeliefjes maken. De madeliefjes remedie geeft kracht vanuit jouw binnenste en helpt je om door te zetten, zodat je doet wat je plannen zijn. Het madeliefje helpt je om vol enthousiasme en kracht te doen wat je missie is.

Het madeliefje zorgt voor genoeg licht, zodat jij ook open kan gaan en kan gaan stralen, zodat jij op jouw beurt de mensen om jou heen open kan laten gaan en kan laten stralen. Dit blijft oneindig doorgaan. Het madeliefje laat je voelen dat je niet alleen bent. Er is altijd een liefdevolle energie aanwezig die de schoonheid naar boven kan halen. Hoe zwaar het ook is. Hoe liever je bent voor jezelf, hoe liever je bent voor een ander.

De madeliefje remedie is verbonden met de engel Chamuël. Aartsengel Chamuël is gespecialiseerd in het vinden van dingen en helpt je als je zoekend bent. Hij is een krachtige leider die je beschermt tegen negatieve invloeden.

Ervaring: “Ik gebruik de spray van de madeliefjes elke dag, omdat het mij een vrolijk gevoel geeft!”

Affirmatie: Ik straal licht.


Nu bestellen