Klaproos

8. Klaproos remedie

Klaproos zegt: “Je best doen is genoeg.”

De klaproos heeft kwetsbare rode bloemen. De klaproos is een teken van de kracht van kwetsbaarheid.

De remedie klaproos zorgt ervoor dat je jezelf op de eerste plaats zet. Ze zorgt ervoor dat je je kan verplaatsen in een ander zonder een deel van jezelf weg te geven.  Ze geeft je de moed om te zeggen wat je vindt, zonder je druk te maken of in te vullen wat een ander daar van zal vinden. De klaproos laat je goed voor jezelf opkomen, waardoor de ander niet meer over jouw grenzen kan gaan. Zo kan je vriendelijk blijven kijken naar de mensen om je heen. De klaproos geeft je acceptatie van je grenzen, waardoor je ze kan verleggen. Als je te veel op anderen let, laat de klaproos je weer richten op jezelf.

De klaproos laat je met tranen oud verdriet wegspoelen, zodat er ruimte komt voor heel veel moois. Ze laat je zien hoe mooi en waardevol het leven is.
De klaproos laat je rechtop staan.

De klaproos laat uitersten samensmelten tot één, zodat de gedachten in je hoofd niet meer strijden en tot rust komen. Ze laat je inzien dat alles goed is.

De remedie van de klaproos is verbonden met Maria Magdalena, waardoor compassie, intuïtie, overgave, jezelf durven zijn, jezelf kunnen vergeven, zelfbewustzijn en kracht aangewakkerd kunnen worden bij het gebruik van de klaproos remedie.  De klaproos heeft een vrouwelijke energie die goed is voor mannen en vrouwen om vrouwelijke kwaliteiten in evenwicht te brengen.

De energie van het roodborstje was betrokken bij het maakproces van de remedie. De energie van het roodborstje is die van zuivere energie. Het roodborstje laat je opfleuren en laat je hart ontplooien.

Affirmatie: Ik ben goed zoals ik ben.