Japanse duizendknoop

22. Japanse duizendknoop

Japanse duizendknoop zegt: “Word wakker.”

Als plant zijn de jonge scheuten en het nog jonge opgerolde blad eetbaar. In de wortel van de duizendknoop zitten helende stoffen die heel waardevol zijn.

Als remedie zegt de duizendknoop: Niets en niemand kunnen mij tegenhouden. Gelukkig zijn niets en niemand onze vrienden. Ik laat zien wat de aarde zegt. De aarde spreekt ons toe en laat ons luisteren. Ze zegt dat we slapen. Word wakker. Je weet veel meer dan je denkt. Besef wat in je zit. Wat vergeten is komt boven. Ik laat je alles herinneren. Ik help bij beslissingen nemen. Geef twijfel geen ruimte. Ik heb een ijzeren wil. Verbind je met mij en voel de goede mannelijke energie. Nu kan je alles aan. Ik laat je een grote sprong maken op de goede weg. Laat voorzichtigheid varen. Ik laat je diep van binnen weten wat je doel is. Daarna komt het naar buiten door elk klein kiertje of barstje.

Ik zorg dat we niet meer strijden tegen de natuur, maar gaan samenwerken met de natuur. Wij zijn natuur. Ik laat je blij zijn met alles wat op je pad komt. Laat je niet klein krijgen. Laat je niet op je kop zitten. Doe waarvoor je hier bent. Zet je over je diepste angsten heen. Laat je de kracht en beheersing voelen als dat van een leeuw.

Geef nooit op.
Zet door.
Pak door.

Ik laat je zien wat je zwakke plek is, waardoor je jezelf kan versterken. Ik zet de tijd stil.

Ik ben op de juiste plek bij lichtwerkers, die vastzitten in eigen theorieën. Neem de sprong en laat het oude achter je.

Affirmatie: Ik ga door en geef niet op.