Hoe kan je bloesemremedies gebruiken?

Hoe kan je bloesemremedies gebruiken?

Voor een optimaal gebruik van de druppels van de bloesemremedies is het belangrijk om de druppels met aandacht te gebruiken. Het kan helpen om de affirmatie, die bij de bloem genoemd staat, uit te spreken of om te visualiseren hoe je leven eruit ziet als de kwaliteiten van de bloesemremedie zich ontwikkelen in je leven.

Je kan het flesje met de bloesemremedie even schudden voor gebruik, met de intentie dat je de kwaliteiten van de bloesemremedie activeert.

Een doseerflesje van een bloesemremedie is klaar voor gebruik. Je kan hiervan 3 à 4 keer per dag 4 druppels onder de tong druppelen.

Het sprayflesje met de bloesemremedie is klaar voor gebruik en kan je gebruiken door naar behoefte over jezelf heen te sprayen. Je kunt het ook gebruiken om er in de ruimte die je wilt, mee te sprayen.

Het stockflesje kan je gebruiken om een doseerflesje (gebruiksflesje) van te maken. Je vult hiervoor een 30 ml flesje met 10 ml biologische alcohol 69% en 20 ml zuiver bronwater en voegt hier 2 druppels van de gewenste bloesemremedie(s) aan toe.

Het is beter om niet meer dan 7 remedies tegelijk te gebruiken. Meer is niet altijd beter.

Je kan de bloesemremedie gebruiken om bijvoorbeeld een (voeten)bad te maken van de bloem naar keuze. Druppel op gevoel een aantal druppels in het (voeten)bad en geniet.

Wees creatief en voeg eens 2 druppels van de bloesemremedie toe aan bijvoorbeeld een bodylotion, dag/nachtcrème, het water voor een huisdier, het water in de gieter voor de kamerplanten, …..